Hur använder man Namninsamling.se sajt?

Välkommen till vår namninsamlings guide!

Människor överallt har befogenhet att starta en namninsamling, mobilisera supportrar och arbeta med beslutsfattare för att driva lösningar. Lär dig de bästa sätten att få stöd för din sak och göra förändring! Vi tar dig genom processen steg för steg från att starta din ansökan till att namninsamling seger.

Hur det fungerar

Skapa din namninsamling

Skapa din namninsamling
Skriv en tydlig, personlig berättelse och välj en specifik beslutsfattare så att fler människor kommer att förstå och stödja ditt mål.

Dela din petition

Dela din petition
För att få fler underskrifter, dela din petition med dina sociala nätverk och andra som bryr sig om din sak.

Bygga framfart

Bygga framfart
Lär dig vem och vad som påverkar din beslutsfattare eller lagstiftare och be dina anhängare att hjälpa till att övertala dem genom att skriva under namninsamlingen.

Nå ut till media

Nå ut till media
Använd kraften i massmedia för att nå fler människor och beslutsfattare genom att berätta din historia för journalister och andra medier.

Engagera beslutsfattare

Engagera beslutsfattare
Kontakta din beslutsfattare, leverera din underskrifter och förhandla om namninsamling. Vi lär dig hur du förbereder dig.

Förklara seger!

Förklara seger!
Använd namninsamling ”Förklara Seger” verktyg. Berätta för dina supportrar att de hjälpte till att skapa förändring och lär dig vad som kommer härnäst.

Har du ingen namninsamling.se? Börja en idag!