Svar på dina frågor!

Här är en samling vanliga frågor från våra användare
Generell fråga

Avsluta prenumeration eller uppdatera inställningar för e-postmeddelanden

Vi hatar röran i inkorgen lika mycket som du gör. Du kan enkelt välja när du får ett e-postmeddelande från oss genom att besöka Avsluta prenumeration efter att ha loggat in på ditt konto. Du kan också hantera dina e-postinställningar, eller avsluta prenumerationen, från länkarna längst ned i det senast mottagna e-postmeddelandet.

Marknadsför Namninsamlingar FAQs

En namninsamling kvalificeras för marknadsföring när den når ett minimum av underskrifter, beroende på platsen och andra faktorer. Om du startade namninsamling kommer du att meddelas via e-post att din namninsamling är marknadsföringsbar. Vid den tidpunkten kan vem som helst, inklusive du, välja att marknadsföra det.

Så här fungerar det:

 1. Klicka på knappen ”Marknadsför denna namninsamling” på namninsamlings sidan
 2. Välj hur mycket pengar du vill spenderar
 3. Ange din online betalningsinformation
 4. Du kommer att få en bekräftelse när din betalning har behandlats

Hur man rapporterar innehåll

För att anmäla en namninsamling måste du först vara inloggad på ditt konto. När du har loggat in, följ stegen nedan:

 1. Rulla till botten av namninsamling sidan och klicka på knappen ”Rapportera en policy överträdelse” under kommentarsavsnittet.
 2. Denna knapp öppnar en meny där du väljer en kategori för din rapport.
  Innan du kan göra en inlämning måste du ange en anledning till din anmälan.
 3. Ju mer specifik du kan vara med anledningen till att du rapporterar innehåll, desto mer utrustat kommer hjälpcentrets team att vara när de bedömer ditt anspråk.

Jag har glömt mitt lösenord. Vad gör jag?

Glömt ditt lösenord? Inga problem! Det händer de bästa av oss. Följ bara instruktionerna nedan och vi kommer att få dig inloggad igen omgående.

1. Klicka på Logga in i det övre högra hörnet av namninsamling.se.

2. Klicka på ”Glömt ditt lösenord?”

3. Skriv in din e-postadress, klicka på knappen ”Återställ lösenord” så bör du få ytterligare instruktioner via e-post inom kort. Kontrollera din skräppostmapp om du inte ser den i din inkorg.

Observera: Om du upplever problem med att följa denna process, vänligen kontakta oss via länken ”Kontakta support” högst upp på denna sida.

Ta bort signatur från namninsamling

När en namninsamling är undertecknad skickar vårt system automatiskt en bekräftelse via e-post till den e-postadress som är kopplad till det kontot. Detta e-postmeddelande kommer vanligtvis att ha en ämnesrad som börjar ”Du har ett meddelande om…”.

Längst ned i e-postmeddelandet ser du alternativet ”Har du inte undertecknat den här petitionen? Ta bort din signatur”. För att ta bort din signatur, klicka på länken Ta bort din signatur.

Mitt konto

Hur återaktiverar jag mitt konto?

Om du har inaktiverat ditt konto och vill öppna det igen, gå helt enkelt till webbplatsen och underteckna ytterligare en namninsamling med den e-postadress som är kopplad till ditt konto.

Om du har fått ett meddelande om att du behöver kontakta oss när du försöker logga in eller om du har andra problem med att öppna ditt konto igen, klicka på alternativet ”Kontakta support” högst upp på denna sida och skicka en förfrågan för vidare hjälp.

Så här redigerar du din ansökan

I den här artikeln kommer vi att diskutera hur du hittar och gör ändringar i din framställning.

För att hitta eventuella framställningar du skapat, följ guiden nedan:

 1. Logga in på ditt konto
 2. Klicka på ditt namn eller visa bilden längst upp till höger på sidan
 3. Välj ”Min Namninsamling” från rullgardinsmenyn
 4. Om du skapade namninsamling under en personlig profil, klicka på ”Skapade” till vänster på skärmen för att hitta din petition
 5. Om du skapade din namninsamling under en organisationsprofil klickar du på lämplig ikon under ”Organisationer” för att hitta din framställning

Hur man redigerar konto- och profilinformation

För att komma åt dessa alternativ, följ stegen nedan:

 1. Logga in på ditt konto
 2. Klicka på din profilbild, som finns i det övre högra hörnet på sidan
 3. Där ser du ”Redigera profil” där du kan redigera din information

Jag har glömt mitt lösenord. Vad gör jag?

Glömt ditt lösenord? Inga problem! Det händer de bästa av oss. Följ bara instruktionerna nedan och vi kommer att få dig inloggad igen omgående.

 1. Klicka på Logga in i det övre högra hörnet.
 2. Klicka på ”Glömt ditt lösenord?”
 3. Skriv in din e-postadress, klicka på knappen ”Återställ lösenord” så bör du få ytterligare instruktioner via e-post inom kort. Kontrollera din skräppostmapp om du inte ser den i din inkorg.

Observera: Om du upplever problem med att följa denna process, vänligen kontakta oss via länken ”Kontakta support” högst upp på denna sida.

Hur avsluta jag mitt konto?

Även om vi kommer att sakna din närvaro, gör vi det enkelt att stänga ditt konto.

Här är stegen att följa:

 1. Logga in på ditt konto
 2. Klicka på ditt namn eller profilbild längst upp till höger på skärmen
 3. Välj alternativet ”Redigera profil” på rullgardinsmenyn
 4. Klicka på ”Ta bort konto”
 5. Bekräfta att du vill stänga ditt konto.
Främjade namninställningar

Vad är främjade namninsamlingar?

Marknadsförda namninsamlingar är annonser som gör att du kan få dina favorit namninsamling upptäckta av tusentals potentiella supportrar. På samma sätt som förstärkta inlägg på Facebook eller sponsrade tweets på Twitter låter marknadsförda namninsamlingar dig betala för att visa valfri namninsamling (inklusive din egen) för andra potentiella supportrar på Namninsamling.se eller våra distributionskanaler.

Hur främjar jag en namninsamling?

Genom att snickra på för att främja en namninsamling kan en supporter hjälpa en namninsamling att ses av mycket fler och få mer stöd. Kampanjer är tillgängliga för de flesta petitioner på namninsamling.se och alla kan delta, från skapare till namninsamling till undertecknare.

Hur fungerar marknadsfört namninsamlingar?

Du har redan möjlighet att dela namninsamlingar via sociala nätverk och e-post. Marknadsförda namninsamlingar annonsering ger dig ett annat sätt att se till att en namninsamling ses av personer utanför ditt nätverk. Vårt primära mål, namninsamling.se användare, råkar också vara den största gruppen aktiva förändringsmakare på Internet. Kolla in vår kampanjguide för andra sätt att stödja namninsamling som du bryr dig om!

Hur hjälper kampanjer namninsamlingar

När någon bidrar till att marknadsföra en namninsamling hjälper det oss att dela den med en bred publik av agerande i namninsamling kommunityt. Varje bidrag hjälper till att täcka kostnaderna för att distribuera namninsamling till hundratals, till och med tusentals fler människor i namninsamling gemenskapen, av vilka många fortsätter att underteckna namninsamling. Tillsammans hjälper underskrifterna namninsamling att få uppmärksamhet i media, påverka beslutsfattare och driva namninsamling mot seger.

Är kampanjer som insamlingar?

Nej. Kampanjer är INTE en insamling av pengar för namninsamlings skapare. Vårt verktyg för sponsring av namninsamlingar är en unik verktyg för insamling av pengar för att lyfta fram just det petition som du  brinna för!

Att främja en namninsamling fyller ett annat kritiskt behov för att kampanjer ska bli framgångsrika: det hjälper specifika namninsamling att ses av mycket fler människor än vad som annars skulle se det genom vanliga sociala medier.

Hittade du inte svaret du ville ha?