Namninsamling : Nack, rygg & hjärnskadades rätt till utredningar & diagnos efter traumaSkriv under namninsamling "Nack, rygg & hjärnskadades rätt till utredningar & diagnos efter trauma "

Namn
Stad/ort
Glöm INTE verifieringskod! - (Ny bild?)
Ange kod här:
bluebak Visa mitt namn på denna namninsamling sida!


Dela denna namninsamling Direktlänk : https://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=9776

|


Skriv under om DU står bakom att Nack, rygg & hjärnskadade har rätt till utredningar & diagnos efter trauma.


Idag är det svårt för många som lider av svåra invalidiserande, kroniska besvär efter olycka orsakat av direkt eller indirekt våld, svårt att få utfört undersökningar som ger rätta diagnoser och adekvat vård i Sverige, vilket borde vara en rättighet. Ur samhällsekonomisk synvinkel är det viktigt att människor får tidig hjälp och vård. Diagnostiken är viktig, eller kanske till och med viktigast? Vid direkt eller indirekt våld kan strukturer i kotpelare, halsrygg samt huvud skadas vilka kan ge kroniska, bestående besvär, kliniskundersökning och utredning med funktionella och/eller belastande utredningar kan ge svaret på vad som skadats och då vet vårdgivare vilken metod som är nödvändig.

Vi vill ha möjligheten att få utfört med FONAR UPRIGHT® Multi-Position™ MR scanning samt med DMX x-ray för så tidig och korrekt diagnostik som möjligt.
Vi önskar uppnå minskad risk för felaktiga diagnoser eller ingen diagnos alls, minskad risk för felbehandlingar och onödiga ingrepp (till dyra egna kostnader), minskad risk för förvärrade symtom och ökade lidande.

Vi kan påverka politiker och beslutsfattare att börja driva sakfrågan om behovet av att upprätt och belastande magnetkameraundersökning och digitala bilder i rörelse ska kunna erhållas i Svensk vård, åtminstone i specialistvården, eller hur!
Se informationsfilm om varför belastande bilder kan behöva utföras för att se skadan Upprätt MR https://youtu.be/gW0TaD_YEWU
Se utvecklare dr John Postlethwaite, redogör för Digital Motion X-ray (DMX) - en specialutvecklad verktyg för att visa de främsta orsakerna till akut och kronisk hals, rygg, och ledsmärta https://youtu.be/Zm6DjBB6Zfg


Namninsamlingen kommer att presenteras för ledande politiker och andra beslutsfattare under hösten 2015

Anmäla denna namninsamling som kränkande
 
Namn 5 senaste
tina pepic, göteborg
lilian löfving, värmdö
christos saripanidis, STHLM
Åsa Bennbom, Gustavsberg
Camilla Josefsson, Tranås

Forum 3 senaste
  Skriv under denna namninsamling
Namninsamling # 9776 snabbfakta 750 Underskrift ( 654 unika IP-adresser)
Inlagt den 2015-07-02
Startades av : Personskadeföreningen Nack, Rygg & Hjärnskadades r
Skickas till : - -

Namninsamling på Facebook

Vimla Black Friday