Namninsamling : Stoppa svenskt ekonomiskt stöd till den palestinska terrorn mot IsraelSkriv under namninsamling "Stoppa svenskt ekonomiskt stöd till den palestinska terrorn mot Israel "

Namn
Stad/ort
Glöm INTE verifieringskod! - (Ny bild?)
Ange kod här:
bluebak Visa mitt namn på denna namninsamling sida!


Dela denna namninsamling Direktlänk : https://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=9663

|


Öppet brev till de svenska representanterna inför samtalen med den palestinska delegationen den 10 februari 2015.

Till
Sveriges Konung Carl XVI Gustaf
Svenska kyrkans ärkebiskop Antje Jackelén
Sveriges statsminister Stefan Löfven
Sveriges utrikesminister Margot Wallström

Som bekant har Sveriges regering bjudit in den palestinske presidenten Mahmoud Abbas till Sverige den 10 februari. Enligt Sveriges Radio har utrikesministern Margot Wallström försäkrat att Sverige skall ställa krav på Abbas "att avstå från våldshandlingar och att arbeta på alla sätt konstruktivt".

För nuvarande uppmuntrar Abbas och den myndighet han representerar våldshandlingar i form av terror mot Israels civilbefolkning - inte bara judar utan också araber.

Man gör allt för att upprätthålla spänningar och motverka fredlig samexistens mellan folken i Palestina genom att befästa incitament för terrorhandlingar som drabbar alla invånare. Enligt väldokumenterade källor använder den palestinska myndigheten c:a 6% av årliga budgeterade utgifter till att betala löner till terrorister som avtjänar sina straff i fängelser och deras familjer (c:a 11 miljoner dollar per månad). Ju allvarligare brott och ju längre bestraffningstiden desto högre är månadsutbetalningarna. Så t.ex. fick Abdullah Barghouti, skyldig till dödandet av 67 israeler, c:a 2000 dollar per månad och Abbas al-Sayyeed, skyldig till 30 civila israelers död under en Påskmiddag på ett hotell, 3000 dollar per månad osv. Varje fånge får en månadslön på minst 250 dollar plus speciella tillägg för familjemedlemmar. Familjer till självmordsbombare eller terrorister som dog i samband med terrorhandlingar får livsvariga stipendier. Systemet leder till att terrorism är en lönande handling som inte bara tillförsäkrar förövaren drägligt liv (om denne överlever) utan också att familjen garanteras relativt gynnsam tillvaro. De mest "lyckade" får hög "martyrstatus" i samhället och får ofta offentliga platser uppkallade efter sig. Allt detta skapar inte bara incitament till terrorism utan också sätter effektiva hinder för fred och samexistens med de människor mot vilka våldshandlingar och terror riktas.

Vi ber representanter för den svenska regeringen, Kungahuset och Kyrkan att ta upp dessa frågor i samtalen med den palestinska delegationen och kräver att denna uppvigling till terror och våld upphör omedelbart. Vi hoppas att resultaten av samtalen på den punkten redovisas för Sveriges befolkning. Vi hoppas att genom att göra svenskt bistånd beroende av att detta belöningssystem omedelbart avskaffas kan Sverige bidra till att våld och terror inte uppmuntras och därmed att en positiv utveckling mot fred och försoning främjas.

Med vänliga hälsningar,

Oded Meiri
ordförande i föreningen Fred i Mellanöstern (FiM)

Juliusz Brzezinski
Josef Zorski,
medlemmar i FiM

Brevet är tillgängligt på olika sociala medier och öppet för anmälan av underskrifter genom lämpliga länkar, t. ex. http://fredimellanostern.se

För dokumentation se:
http://www.timesofisrael.com/cash-strapped-pa-spends-4-5-million-per-month-compensating-security-detainees/
http://www.timesofisrael.com/palestinian-authority-gives-freed-prisoners-50000-each/
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/94583#.VM9KSS4pF0B
http://www.palwatch.org/main.aspx?fi=1005
Anmäla denna namninsamling som kränkande
 
Namn 5 senaste
Margaretha Joos, Vänersborg
Alexander Gutestrand, Vaxholm
Johan M, Stockholm
Göran Henriksson, Helsingborg
Patrik, Malmö

Forum 3 senaste
Lennart Eriksson
2015-02-08 14:23:13
Skriv på! För Israel och Västerlandet! Mot
islamismen!
  Skriv under denna namninsamling
Namninsamling # 9663 snabbfakta 719 Underskrift ( 644 unika IP-adresser)
Inlagt den 2015-02-05
Startades av : Sapere Aude!
Skickas till : Sapere Aude! - lennart@lennarteriksson.se - Föreningen Fred i Mellanöstern (FiM)

Namninsamling på Facebook

Vimla Black Friday