Stoppa svenskt ekonomiskt stöd till den palestinska terrorn mot Israel


Skriv under Stoppa svenskt ekonomiskt stöd till den palestinska terrorn mot Israel

Namn
Stad/ort
Glöm INTE verifieringskod! - (Ny bild?)
Ange kod hÀr:
Visa mitt namn pÄ denna sida ocksÄ!


Dela denna namninsamling DirektlÀnk : http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=9663

|


Öppet brev till de svenska representanterna inför samtalen med den palestinska delegationen den 10 februari 2015.

Till
Sveriges Konung Carl XVI Gustaf
Svenska kyrkans Àrkebiskop Antje Jackelén
Sveriges statsminister Stefan Löfven
Sveriges utrikesminister Margot Wallström

Som bekant har Sveriges regering bjudit in den palestinske presidenten Mahmoud Abbas till Sverige den 10 februari. Enligt Sveriges Radio har utrikesministern Margot Wallström försÀkrat att Sverige skall stÀlla krav pÄ Abbas "att avstÄ frÄn vÄldshandlingar och att arbeta pÄ alla sÀtt konstruktivt".

För nuvarande uppmuntrar Abbas och den myndighet han representerar vÄldshandlingar i form av terror mot Israels civilbefolkning - inte bara judar utan ocksÄ araber.

Man gör allt för att upprÀtthÄlla spÀnningar och motverka fredlig samexistens mellan folken i Palestina genom att befÀsta incitament för terrorhandlingar som drabbar alla invÄnare. Enligt vÀldokumenterade kÀllor anvÀnder den palestinska myndigheten c:a 6% av Ärliga budgeterade utgifter till att betala löner till terrorister som avtjÀnar sina straff i fÀngelser och deras familjer (c:a 11 miljoner dollar per mÄnad). Ju allvarligare brott och ju lÀngre bestraffningstiden desto högre Àr mÄnadsutbetalningarna. SÄ t.ex. fick Abdullah Barghouti, skyldig till dödandet av 67 israeler, c:a 2000 dollar per mÄnad och Abbas al-Sayyeed, skyldig till 30 civila israelers död under en PÄskmiddag pÄ ett hotell, 3000 dollar per mÄnad osv. Varje fÄnge fÄr en mÄnadslön pÄ minst 250 dollar plus speciella tillÀgg för familjemedlemmar. Familjer till sjÀlvmordsbombare eller terrorister som dog i samband med terrorhandlingar fÄr livsvariga stipendier. Systemet leder till att terrorism Àr en lönande handling som inte bara tillförsÀkrar förövaren drÀgligt liv (om denne överlever) utan ocksÄ att familjen garanteras relativt gynnsam tillvaro. De mest "lyckade" fÄr hög "martyrstatus" i samhÀllet och fÄr ofta offentliga platser uppkallade efter sig. Allt detta skapar inte bara incitament till terrorism utan ocksÄ sÀtter effektiva hinder för fred och samexistens med de mÀnniskor mot vilka vÄldshandlingar och terror riktas.

Vi ber representanter för den svenska regeringen, Kungahuset och Kyrkan att ta upp dessa frÄgor i samtalen med den palestinska delegationen och krÀver att denna uppvigling till terror och vÄld upphör omedelbart. Vi hoppas att resultaten av samtalen pÄ den punkten redovisas för Sveriges befolkning. Vi hoppas att genom att göra svenskt bistÄnd beroende av att detta belöningssystem omedelbart avskaffas kan Sverige bidra till att vÄld och terror inte uppmuntras och dÀrmed att en positiv utveckling mot fred och försoning frÀmjas.

Med vÀnliga hÀlsningar,

Oded Meiri
ordförande i föreningen Fred i Mellanöstern (FiM)

Juliusz Brzezinski
Josef Zorski,
medlemmar i FiM

Brevet Àr tillgÀngligt pÄ olika sociala medier och öppet för anmÀlan av underskrifter genom lÀmpliga lÀnkar, t. ex. http://fredimellanostern.se

För dokumentation se:
http://www.timesofisrael.com/cash-strapped-pa-spends-4-5-million-per-month-compensating-security-detainees/
http://www.timesofisrael.com/palestinian-authority-gives-freed-prisoners-50000-each/
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/94583#.VM9KSS4pF0B
http://www.palwatch.org/main.aspx?fi=1005
 
Namn 5 senaste
Margaretha Joos, VĂ€nersborg
Alexander Gutestrand, Vaxholm
Johan M, Stockholm
Göran Henriksson, Helsingborg
Patrik, Malmö

Forum 3 senaste
Lennart Eriksson
2015-02-08 14:23:13
Skriv pÄ! För Israel och VÀsterlandet! Mot
islamismen!
  Skriv under denna namninsamling
Namninsamling # 9663 snabbfakta 719 Underskrift ( 644 unika IP-adresser)
Inlagt den 2015-02-05
Startades av : Sapere Aude!
Skickas till : Sapere Aude! - [email protected] - Föreningen Fred i Mellanöstern (FiM)

Namninsamling på Facebook