Namninsamling : För demokrati i Togo!Skriv under namninsamling "För demokrati i Togo! "

Namn
Stad/ort
Glöm INTE verifieringskod! - (Ny bild?)
Ange kod här:
bluebak Visa mitt namn på denna namninsamling sida!


Dela denna namninsamling Direktlänk : https://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=11558

|Familjen Gnassingbé har styrt Togo i över 50 år och trots upprepade löften från regimen har det togolesiska folket aldrig fått uppleva demokrati och fria val. Nu pågår demonstrationer runt om i det västafrikanska landet och människor kräver ett slut på Gnassingbédynastins styre. De fredliga demonstrationerna har mötts av våld, och flera demonstranter har dödats när polis och militär skjutit mot demonstrationerna.

Hittills har varken Sverige eller EU fördömt våldet mot demonstranterna i Togo. Den 4 november samlas vi i Stockholm på Mynttorget för att uppmärksamma situationen i Togo och kräva att Sverige och EU tar ställning mot våldet och för demokrati. Skriv gärna under vår namninsamling som vi hoppas kunna lämna till riksdagen.
NAMNINSAMLING MOT REGIMEN I TOGO


Förnamn
Efternamn
Stad
Epost
Familjen Gnassingbé har styrt Togo med järnhand i över 50 år och trots upprepade löften från regimen har det togolesiska folket aldrig fått uppleva verklig demokrati och fria val. Sedan en tid pågår demonstrationer runt om i det västafrikanska landet och människor kräver ett slut på Gnassingbédynastins styre. De fredliga demonstrationerna har mötts av våld, och flera demonstranter har dödats när polis och militär skjutit skarpt, med tårgas och misshandlat demonstrationerna.

Hittills har varken Sverige eller EU fördömt våldet mot demonstranterna i Togo. Den 4 november samlas vi på Mynttorget i Stockholm för att uppmärksamma situationen i Togo och kräva att Sverige och EU tar ställning och ansvar mot våldet. Togoleserna behöver demokratins krafter för att ge kommande generationer en chans till överlevnad och möjlig utveckling. Skriv under vår namninsamling som vi hoppas kunna lämna till förljande:
1 Svenska Regeringen
2 Franska Regeringen
3 Togolesiska Regeringen


Tack för ditt stöd!
Togo Diaspora Sweden

Anmäla denna namninsamling som kränkande
 
Namn 5 senaste
Anniella Isgren, Göteborg
Nadia Gbatibri, Göteborg
Bruno Nilsson, Huddinge
Marianne Heinmets, Farsta
Mohammed Ayowa, Stockholm

Forum 3 senaste
  Skriv under denna namninsamling
Namninsamling # 11558 snabbfakta 51 Underskrift ( 49 unika IP-adresser)
Inlagt den 2017-10-21
Startades av : Wassila Seidou
Skickas till : Wassila Seidou - wassila.seidou@gmail.com - Togo Diaspora Sweden

Namninsamling på Facebook

Vimla Black Friday