Namninsamling : Kurdiska riksförbundet: Namninsamling till stöd för Kurdistanregionens självständighetssträvanSkriv under namninsamling "Kurdiska riksförbundet: Namninsamling till stöd för Kurdistanregionens självständighetssträvan "

Namn
Stad/ort
Glöm INTE verifieringskod! - (Ny bild?)
Ange kod här:
bluebak Visa mitt namn på denna namninsamling sida!


Dela denna namninsamling Direktlänk : https://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=11550

|


Rätten till självbestämmande uttrycks i FN-stadgan och internationella konventioner. Ett folks rätt till självbestämmande innebär att alla folk har rätt att bestämma över sin framtid. Det kurdiska folket har länge strävat efter mer självstyre, vilket är en naturlig följd av självbestämmanderätten. Befolkningen i Kurdistanregionen har införlivat denna rättighet genom folkomröstningen den 25 september i år där den överväldigande majoritet (92 procent) röstade för självständighet.

Fram tills idag har Sveriges Regering inte tagit en aktiv ställning till Kurdistanregionens självständighetssträvan. Vi vädjar därför till den Sveriges Regering att hörsamma folkviljan i Kurdistanregionen som i enlighet med internationell rätt uttryckt en stark vilja till att kunna bilda en suverän kurdisk stat.

Underteckna denna namninsamling ifall du vill att Sveriges Regering intar en aktiv ställning för att stödja Kurdistanregionens rätt till att fortsätta processen mot att bilda en självständig stat.

Namninsamlingen kommer att räckas över till berörd representant från Regeringen när insamlingen nått 30 000 underskrifter. Visa ditt stöd genom att skriv på!Anmäla denna namninsamling som kränkande
 
Namn 5 senaste
Elin, Sthlm
Ramadhan Parihan, Göteborg/Hising back
Nabaz Barzangi, Lund
Simal Yesil , Stockholm
Hevi Yolbir, Helsingborg

Forum 3 senaste
  Skriv under denna namninsamling
Namninsamling # 11550 snabbfakta 655 Underskrift ( 516 unika IP-adresser)
Inlagt den 2017-10-11
Startades av : Kurdiska riksförbundet
Skickas till : Sveriges regering - info@fkks.se -

Namninsamling på Facebook

Vimla Black Friday