Namninsamling : Namninsamling gällande förslag till orimlig förtätning i detaljplanarbetet av Gustavsviksvägen-Dalvägen.Skriv under namninsamling "Namninsamling gällande förslag till orimlig förtätning i detaljplanarbetet av Gustavsviksvägen-Dalvägen. "

Namn
Stad/ort
Glöm INTE verifieringskod! - (Ny bild?)
Ange kod här:
bluebak Visa mitt namn på denna namninsamling sida!


Dela denna namninsamling Direktlänk : https://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=11503

|


Under det samråd som pågick sommaren 2015 fick fastighetsägare i Gustavsvik chansen att lämna synpunkter på kommunens planförslag för Gustavsvik. I juni 2017 läckte kommunens arbetsmaterial inför kommande granskning av detaljplanen ut. I arbetsmaterialet föreslår kommunen en betydande ökning av förtätningsgraden. Hur ställer sig Gustavsviks fastighetsägare till detta? Syftet med denna namninsamling är att undersöka hur många som faktiskt motsätter sig denna förtätningsgrad. Läs mer på http://www.gustavsvik.org/, sök på Detaljplanering Gustavsvik.

Du som lämnar ditt namn nedan instämmer i att:

Vi vill ha mindre förtätning för hela området Gustavsviksvägen – Dalvägen, vi motsätter oss att man skall få bygga parhus med minsta fastighetstorlek 550kvm samt att man skall få slå ihop fastigheter för att bygga parhus, radhus och små flerbostadshus.

Vi vill att all mark som Gustavsviks fastighetsägares ekonomiska förening äger och som inte skall exploateras i detaljplaner skall fortsätta ägas av Gustavsviks fastighetsägares ekonomiska förening och inte övertas av Nacka Kommun.

Vi vill att detaljplanen ska gälla över en längre tid än de 7 år som kommunen har föreslagit, för att säkerställa att det ej tillkommer ytterligare förtätning under kommande år.

Vi ber er att lämna både namn och fastighetsbeteckning. Det är även uppskattat om ni sprider denna namninsamling vidare till grannar och vänner i området.

Vi som ligger bakom denna namninsamling är Johanna och Jimmy Svederud, samt Jonna Nické och David Björk, boende på Baggensvägen 14 respektive Söderled 14.
Anmäla denna namninsamling som kränkande
 
Namn 5 senaste
Christina Filippopoulou, Backeböl 1:635
Kjell Nilsson, Saltsjö-Boo
Kristina Jansson, 1:671
Lars Isaksson, Backeböl 1:723 1:725
Miggan Grundström, Backeböl 1:681

Forum 3 senaste
  Skriv under denna namninsamling
Namninsamling # 11503 snabbfakta 113 Underskrift ( 92 unika IP-adresser)
Inlagt den 2017-09-24
Startades av : Johanna Svederud
Skickas till : Johanna Svederud - Johanna@liljemark.net -

Namninsamling på Facebook

Vimla Black Friday