Polismannen i Örebro


Skriv under Polismannen i Örebro

Namn
Stad/ort
Glöm INTE verifieringskod! - (Ny bild?)
Ange kod hÀr:
Visa mitt namn pÄ denna sida ocksÄ!


Dela denna namninsamling DirektlÀnk : http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=11361

|


Den polis som i fredags lade ut ett facebookinlÀgg ang hans jobbuppgifter har sjÀlv blivit anmÀld. En polis med civilkurage, som helt enkelt tröttnat pÄ att de Àr tvungna att mörka information ang vad de jobbar med och vem som utför brotten.

Den hĂ€r namninsamlingen syftar till att stötta honom i hans kamp för rĂ€ttvisan. Han har valt att sĂ€ga sanningen och nu Ă€r han anmĂ€ld. Vi MÅSTE stötta en sĂ„dan aktion och en sĂ„dan mĂ€nniska som vĂ„gar.

SÀtt er in i fallet och skriv under, insamlingen gÄr direkt till Anders Ygeman pÄ justitiedepartemenet. Dela detta inlÀgg till hela er vÀnkrets. Detta fÄr inte skylas över. Jag lÀgger hans inlÀgg frÄn i fredags nedan. lLÀs detta, skriv under och DELA, DELA, DELA

"Jag Ă€r sĂ„ jĂ€vla trött. Det jag kommer att skriva hĂ€r nedan, Ă€r inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare Ă€r förbjudet att torgföra för oss statligt anstĂ€llda. Det renderar i utebliven karriĂ€r och utebliven individuell lön. Även fast det Ă€r sant. Jag skiter i allt detta, ska snart Ă€ndĂ„ gĂ„ i pension efter 47 Ă„r i denna verksamhet. Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsĂ€tter Mig som utredare/förundersökningsledare pĂ„ grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vĂ€nstervridna kriminologers uppfattning i den allmĂ€nna debatten.
VÄra pensionÀrer gÄr pÄ knÀna, skolan Àr ett enda kaos, sjukvÄrden Àr ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt pÄ myten om det prÀktiga ultimata samhÀllet som har osinnliga resurser för att vara i framkant nÀr det gÀller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell vÀrld som slÄr knut pÄ sig sjÀlv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat MÄndag- fredag denna vecka: VÄldtÀkt, vÄldtÀkt, grov vÄldtÀkt, överfallsvÄldtÀkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rÀttssak, olaga hot, vÄld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, vÄldtÀkt igen, utpressning igen och misshandel.

MisstÀnkta gÀrningsmÀn; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer...va Àr det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

LÀnder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okÀnt land, okÀnt land, Sverige. HÀlften av de misstÀnkta kan vi inte veta sÀkert eftersom de inte har nÄgra giltiga papper. Vilket i sig oftast innebÀr att de ljuger om nationalitet och identitet.

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vĂ„r utredningsförmĂ„ga till 100%.
SÄ hÀr ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 Ären.
Återkommer nĂ€sta fredag med en redogörelse för den gĂ„ngna veckan😱"
 
Namn 5 senaste
Kari Wall , Floda
Birgitta HuseÂŽn, Nacka
Lena Jansson , VĂ€stervik
Liselotte Eriksson, Eskiltuna
Daniel, Haninge

Forum 3 senaste
Fredrik Flink, Lkpg
2017-02-07 18:37:04
Jag har sjÀlv offentliggjort ett stort antal namn
pÄ grova brottslingar - fullt lagligt, ÀndÄ
blev det polisförhör för att skrÀmma mig.

Men jag har aldrig antytt att deras nationalitet
spelar nÄgon roll. Det Àr bara
ultranationalister som pÄstÄr. Inte heller bryr
jag mig om höger och vÀnster. Jag vill bekÀmpa
livsfarlig brottslighet, inte dödshotade
mÀnniskor.

Det hÀr gamla larvet om att det inte Àr
politiskt korrekt. De enda som döljer nÄgot Àr
rasister som kallar sig nÄgot annat - för att
vara politiskt korrekta! SÄ skönt att han gÄr i
pension snart, polis var helt fel yrkesval.

Vi fÄr vÀl se om den hÀr kommentaren fÄr stÄ
kvar. Ibland stryker SD & co all kritik, precis
som man anklagar etablissemanget för att göra.
Annicka Annestrand
2017-02-07 11:57:27
Koppas hela poliskÄren stÀller sig
bakom honom nu.....
  Skriv under denna namninsamling
Namninsamling # 11361 snabbfakta 11575 Underskrift ( 635 unika IP-adresser)
Inlagt den 2017-02-05
Startades av : Leif Johansson
Skickas till : Anders Ygeman - [email protected]; - Justitiedepartementet

Namninsamling på Facebook