Namninsamling : Ge Sam Kazemi uppehållstillstånd - skicka inga barn till Afghanistan!Skriv under namninsamling "Ge Sam Kazemi uppehållstillstånd - skicka inga barn till Afghanistan! "

Namn
Stad/ort
Glöm INTE verifieringskod! - (Ny bild?)
Ange kod här:
bluebak Visa mitt namn på denna namninsamling sida!


Dela denna namninsamling Direktlänk : https://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=11344

|


Sam har fått avslag på sin asylansökan av Migrationsverket och ska utvisas till Afghanistan - ett land som han aldrig har varit i.

Sam är idag 16 år och kom till Sverige i augusti 2015 från Iran. Hans föräldrar är från Afghanistan, men flydde till Iran p g a att de tillhör den utsatta gruppen hazarer innan Sam föddes, så Sam har själv aldrig varit i Afghanistan och känner ingen där. Migrationsverket har helt godtyckligt bestämt att Sam är 18 år då han inte har några dokument som bevisar hans ålder. Papperslösa barn är en av de mest utsatta grupperna i världen och att Sverige agerar på detta sätt är fruktansvärt.

Sam går på högstadiet och är en duktig och ambitiös elev. Han har utomordentliga kunskaper i finsnickeri och vill i framtiden jobba och försörja sig inom det. Sam har PTSD och är i behov av trygghet i sin vardag, något som han har här i Sverige, men som han inte kommer att få i Afghanistan.
Anmäla denna namninsamling som kränkande
 
Namn 5 senaste
Victor hanson, Västervik
Emrik Thirheden, Västervik
Christer Sjögren , Ystad
Peter, Gamleby
Vlad, Stockholm

Forum 3 senaste
  Skriv under denna namninsamling
Namninsamling # 11344 snabbfakta 85 Underskrift ( 48 unika IP-adresser)
Inlagt den 2017-01-29
Startades av : HM
Skickas till : Migrationsverket - permanentuppehallstillstand@gmail.com - Migrationsverket

Namninsamling på Facebook

Vimla Black Friday