Namninsamling : RÖR INTE ROTSkriv under namninsamling "RÖR INTE ROT "

Namn
Stad/ort
Glöm INTE verifieringskod! - (Ny bild?)
Ange kod här:
bluebak Visa mitt namn på denna namninsamling sida!


Dela denna namninsamling Direktlänk : https://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=10091

|


RÖR INTE ROT

Regeringen vill begränsa ROT-avdraget från dagens 50 procent till 30 procent från januari 2016. Det är ett hårt slag mot Sveriges bygg- och installationsföretag. Risken är stor att vi får tillbaka den osunda konkurrensen och det svartarbete som fanns tidigare. Därmed riskeras även jobben.

ROT-avdraget har skapat tusentals vita trygga arbeten. Det är arbeten som tidigare inte utfördes alls, eller som utfördes helt eller delvis av svart arbetskraft. Ett minskat ROT-avdrag riskerar att leda till att vita trygga anställningar hos de seriösa företagen ersätts av ett utanförskap genom otrygga arbetsförhållanden på den svarta marknaden. För staten innebär det uteblivna skatteintäkter i form av moms, arbetsgivaravgifter och löneskatter. En sådan utveckling kan knappast ligga i någons intresse.


Skulle regeringens förslag bli verklighet finns en rad förlorare; de seriösa företagen, deras anställda och vanliga människor som tack vare ROT-avdraget haft råd att anlita professionella och seriösa aktörer. Som vinnare står de oseriösa aktörerna och den svarta marknaden.Tycker du som vi, skriv under och visa Regeringen att ROT-avdraget behöver vara kvar på samma nivå som idag. För är det något som Sverige behöver så är det sund konkurrens och vita jobb!


Bakom namninsamlingen står Bransch- och arbetsgivarorganisationerna EIO, Entreprenörföretagen, Glasbranschföreningen, Maskinentreprenörerna, Måleriföretagen i Sverige, Sveriges Byggindustrier och VVS Företagen.
Anmäla denna namninsamling som kränkande
 
Namn 5 senaste
Crister Olsson, Höör
Johan Kleist, Norrköping
mia wulff, östersund
kerstin, upplands-bro
Rodrigo Pero, Uppsala

  Skriv under denna namninsamling
Namninsamling # 10091 snabbfakta 1060 Underskrift ( 819 unika IP-adresser)
Inlagt den 2015-06-11
Startades av : Bransch- och arbetsgivarorganisationerna nedan
Skickas till : Magdalena Andersson - Finansminister - -

Namninsamling på Facebook

Vimla Black Friday